top of page

AZUR INVESTMENTS

Of je nu de oprichter bent van een start-up, scale-up of een volwassen bedrijf dat op zoek is naar financiële ondersteuning om je bedrijfsgroei of uitbreiding te stimuleren en veilig te stellen, wij nodigen je van harte uit om contact op te nemen met Azur Investments.

Bij Azur Investments helpen we onze klanten bij het formuleren van een financieringsstrategie, het analyseren van alternatieve financiële oplossingen en instrumenten, het structureren van ideeën, het ontwikkelen van financiële modellen, het identificeren en benaderen van potentiële investeerders en ratingbureaus, het opstellen en onderhandelen van term sheets, en het assisteren bij het onderhandelen en afronden van documentatie. We zijn gespecialiseerd in het verwerven van eigen vermogen en het aantrekken van schuldfinanciering, evenals het herfinancieren en herstructureren van bestaande financiële regelingen.

Daarnaast bieden we ondersteuning bij acquisities en desinvesteringen in de financiële sector. Als je portefeuilles van financiële activa of bedrijven wilt kopen of verkopen en behoefte hebt aan onafhankelijk advies, kunnen wij je helpen om maximale waarde te halen uit de transactie.

Bij Azur Investments hebben we een uitzonderlijk team van professionals met een bewezen staat van dienst in het succesvol structureren van complexe internationale financiële arrangementen, fusies en overnames, exitstrategieën en ondersteuning bij gespecialiseerde taken. We werken nauw samen met internationale partners, waaronder Family Offices, private-equity-investeerders, instellingen en banken, om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij jouw specifieke behoeften.

Neem voor meer informatie over hoe we je kunnen ondersteunen op weg naar succes contact op met Ger Rottink of Roderick Toutenhoofd.

Corporate%20business%20team%20and%20manager%20in%20a%20meeting_edited.jpg

TODAY IS YOUR OPPORTUNITY
TO BUILD THE TOMORROW YOU WANT.

Current Investments

Past Investments

bottom of page