top of page

OVER AZUR

De Azur Investment Group is een investeringsmaatschappij gericht op het duurzaam investeren van familiekapitaal. De onderneming is opgericht in 2014 en richt zich enerzijds op het investeren in ondernemingen (zowel startups als doorgewinterde ondernemingen) en anderzijds op het investeren in vastgoed (zowel bestaand als nieuw te realiseren vastgoed). 

De Azur Investment Group bestaat uit een compact team van professionals; eenieder met een brede expertise, een grote interesse en een rijk netwerk. Dit zorgt ervoor dat onze professionals benaderbaar zijn en direct betrokken bij de bedrijfsvoering. Daarnaast nemen onze professionals een bron van kennis en ervaring met zich mee. Door ze te koppelen aan het reeds aanwezige managementteam bij participaties, ontstaat er een bundeling van kennis, kunde en ervaring. Een vruchtbare bron voor de creatie van duurzame business proposities. 

REAL WEALTH IS CREATING SOMETHING NEW TOGETHER

the team

ONS TEAM

Door de krachten van het managementteam en het investment team van de Azur Investment Group met elkaar te bundelen, geloven wij dat we ‘de weg naar succes’ kunnen vereenvoudigen en verkorten. Daarnaast biedt deze samenwerking een uniek leertraject voor eenieder die bij de ‘journey’ is betrokken. 

bottom of page