top of page

Bondix Intelligence is vanuit oudsher een specialist in het creëren van bonding routers. Met deze routers kunnen ‘managed internet’ oplossingen worden aangeboden. Doormiddel van het combineren van bonding routers, vaste internetverbindingen en mobiele internetverbindingen wordt er een ‘managed’ internetverbinding met een extreem hoge bandbreedte, uptime en betrouwbaarheid gerealiseerd.

De strategische uitdaging van het management was de moordende concurrentie binnen dit specifieke domein binnen de IOT markt in combinatie met de hoge kostprijs van de hardware en de internet verbindingen. 

Azur Investment Group heeft de focus van de onderneming teruggebracht naar haar core. De activiteit waarmee alles is begonnen en waar de medewerkers van de onderneming in zijn gespecialiseerd, namelijk het creëren van werelds toonaangevende bonding software. 

Vanuit deze aanpassing is een nieuwe bonding technology ontstaan, in de markt bekend als S.A.NE. (Simple Aggregation of Networks). Een softwareapplicatie die Internet Service Providers en verkopers van hardware de mogelijkheid geeft een extra functionaliteit aan de hardware te geven. Hierdoor blijft het bedrijf in zijn kracht en wordt het verkopen overgelaten aan de specialisten met hun bestaande funnels. Een totaal nieuwe mindset binnen een bestaande markt. 

Een relatief eenvoudige ingreep met een groot resultaat. 

Communication technology for internet bu

BONDIX INTELLIGENCE

INVESTERINGSDATUM

Augustus 2018

AANTAL WERKNEMERS

8

WEBSITE

www.bondixintelligence.com

ONZE BETROKKENHEID

Strategisch sparringspartner

Invulling geven aan financieringsbehoefte

Deelname aan het management team

Ontwikkelen van een duurzaam business model

Het voeren van het financieel beheer van de onderneming

Creëren van strategische samenwerkingen

bottom of page