top of page

Eind april 2021 heeft de Azur Investment Group geïnvesteerd in Yorz Me2B Marketplace. Een fintech project waarmee gebruikers geldbeloningen en aanbiedingen kunnen ontvangen door toestemming te geven tot toegang voor hun gegevens terwijl hun privacy wordt beschermd.


Yorz werkt samen met toonaangevende Europese ‘payment processors’ en maakt gebruik van gepatenteerde technologie voor het automatisch vastleggen en beschikbaar maken van kassabongegevens voor gebruikers. Met als doel de gebruikers in staat te stellen dit te delen en/of te gelde te maken. 

Daarnaast kunnen ook andere waardevolle gegevens worden verzameld, data met betrekking tot bijvoorbeeld financiën, gezondheid en sociale media. Dit alles met behulp van het persoonlijke gegevensuitwisselingsplatform van digi.me. De Yorz Me2B Marketplace stelt consumenten in staat om toegang te geven voor hun data en hiervoor contant geld, kortingen en/of op maat gemaakte aanbiedingen te ontvangen. -marktplaats stelt consumenten in staat om contant geld, kortingen of aanbiedingen op maat te ontvangen op basis van de gegevenstoegang die ze merken bieden, waardoor ze de controle behouden.

shutterstock_653652982.jpg

YORZ

INVESTERINGSDATUM
April 2021

WEBSITE
www.yorz.eu

bottom of page